Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Μην συνηθίσεις τον φόνο



Αναρτήθηκε  από Πέτρος Κουσουνάδης στο: enas1983.blogspot


Ο Παύλος δεν πέθανε, ούτε σκοτώθηκε. Δεν ήταν θύμα ενός 'καυγά' για τα αθλητικά ή τα 'πολιτικά'. Ο Παύλος δολοφονήθηκε.


Ο δράστης δεν είναι φανατικός οπαδός κάποιας ομάδας ούτε ένας βιοπαλαιστής μεροκαματιάρης. Είναι μπράβος δολοφόνος όπως είναι και οι υπόλοιποι στη συμμορία του, στη συμμορία των ναζήδων.


Οι ψηφοφόροι τους δεν είναι όλοι ναζί όπως δεν ήταν ναζί και όσοι ψήφισαν τον Χίτλερ στην Γερμανία. Όμως ο Χίτλερ και η παρέα του ήταν ναζί. Ο Χίτλερ και η παρέα του ήταν υπεύθυνοι για τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Έτσι είναι κι οι σημερινοί ναζί. Έτοιμοι να διαπράξουν φρικτά εγκλήματα για να δείξουν την 'ανωτερότητά' τους.


Μην αρχίζεις λοιπόν τώρα. Μην μου μιλάς άλλο για αγανακτισμένους Έλληνες. Μη μου φωνάζεις για τίμιους βιοπαλαιστές. Μην μου δείχνεις τους 'κατοίκους της περιοχής'. Μην μου λες για την προπαγάνδα των ανθελλήνων Εβραίων. Μη μου συγκρίνεις το θύμα με τον θύτη. Μην μου πηγαίνεις την κουβέντα σε επίπεδα γηπέδου. Μη με ρωτάς ξανά για την Marfin, έχω απαντήσει τόσες φορές.


Ο φασισμός δεν είναι ομάδα να την υποστηρίξουμε ή να την γιουχάρουμε. Δεν παίζει φιλικά ματσάκια με τον κομμουνισμό ή την αναρχία για να δούμε ποιος κέρδισε και μετά να κοροϊδέψουμε τον αντίπαλο. Ο φασισμός σκοτώνει, είναι ωμή βία και εξουσία, τίποτε άλλο.


Σε τούτη την φάση της πορείας του σταμάτησέ τον. Σταμάτησε αυτούς που τον έθρεψαν κι αυτούς που τον τρέφουν. Σταμάτησε αυτούς που τον προμοτάρουν κι αυτούς που τον παρουσιάζουν σαν λαϊκό κίνημα ή σαν μια λύση. Σταμάτησε αυτούς που τον χρησιμοποιούν για να κερδίσουν. Σταμάτησε αυτούς που μιλούν για δημοκρατία μόνο για να δώσουν βήμα σε εκείνους που την σκοτώνουν. Σταμάτησε αυτούς που τον φοράνε πάνω τους σαν οπαδικό μπλουζάκι.


Μην συνηθίσεις τα ψέμματα που σου σερβίρουν απροκάλυπτα πια. Μην συνηθίσεις τις μαχαιριές. Μην συνηθίσεις τον φόνο.

3 σχόλια:

  1. Απλούστευση και γενικολογία. Τέτοια συνθήματα νομίζω πως απλώς δημιουργούν σύγχιση και ως εκ τούτου, πόλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όμως, υπάρχει κόσμος που θεωρεί πως ο φασισμός έχει μέσα του και λουλούδια.
    Α επίσης, το να μιλάς εναντίον του φασισμού δημιουργεί πόλωση..
    Σε λίγο θα μας πουν πως τον Β' παγκόσμιο πόλεμο τον ξεκίνησε ο Τσώρτσιλ.. :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή